Här nätar Inter mot ryssarna. - Foto: Alexander Zemlianichenko/AP/SCANPIX
Inter vann över CSKA Moskva. - Foto: Mikhail Metzel/AP/SCANPIX
Giampaolo Pazzini (t.h.) firar tillsammans med Yuto Nagatomo (t.v.) - Foto: Mikhail Metzel/AP/SCANPIX
5 av 5
Lucio satte drabbningens första balja. - Foto: Mikhail Metzel/AP/SCANPIX

Nervöst när Inter tog revansch

Förnedrade mot Trabzonsport - nu fick Inter äntligen vinna.

MOSKVA. Inter såg ut att gå mot en bekväm bortaseger mot CSKA Moskva. Men då vaknade hemmalaget till liv - och gav det italienska krislaget en rejäl match.

"Nerazurri" inledde klart bäst och dominerade bollen helt och hållet. De jagande hemmalirarna hade inte mycket att säga till om och det var mer än rättvist när mittbackbjässen Lucio tryckte in öppningsmålet på en hörna efter blott sex minuters spel.

Giampaolo Pazzini drygade ut ledningen efter drygt 20 minuter. Då tog lektiden slut och hemmalaget ryckte upp sig rejält och fick till en kvittering precis innan pausvilan, när Alan Dzagoev frisparksmålade med en riktig projektil.

CSKA fortsatte att trycka på för en kvittering i den andra halvleken. Och till slut fick Wagner Love smälla in kvitteringsmålet - men glädjen blev kortvarig. Bara minuterna senare rasslade det till igen bakom CSKA-målvakten Vladimir Gabulov, som inte kunde göra någonting när Mauro Zarate slog in det matchavgörande målet.

Andra raka segern

Segern innebär att Inter, som föll med 0-1 på hemmaplan mot Trabzonspor i den första gruppspelsmatchen, nu har tagit sina första Champions League-poäng.

En seger som dessutom betyder att laget - efter 3-1 mot Bologna i ligan - har vunnit två matcher i rad.