Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Citys stjärntrio skadade

- 02/03/2009, 11:28 -

Robinho, Bellamy och Richards gick alla sönder mot West Ham på söndagen.

I jakten på att avancera i Premier League och till en början säkra kontraktet för nästa säsong har Manchester City drabbats av tre tunga skador. Robinho, Craig Bellamy och Micah Richards är alla tre högst tveksamma till veckans ligamatch mot svåra Aston Villa som gör allt för att nå en Champions League-placering.

Den störste av de alla, Robinho, vred till sin fotled mot slutet av matchen och risken är att skadan är likartad den som höll brassen borta från fyra matcher tidigare under säsongen.

– Robbie har skadat fotleden. Det är liknande det han råkade ut för mot Arsenal och han kommer troligtvis vara borta på onsdag, sade tränaren Mark Hughes enligt Manchester Evening News, och syftade på matchen mot Villa.

Bellamy, som tidigare opererat sitt knä, fick ont kring samma ställe och blev omedelbart utbytt för att inte riskera något.

– Craig kommer att träffa läkaren som opererade hans knä. Han har en del värk, men vi hoppas att det inte är något allvarligt. Vi tror inte att det är något, men uppenbarligen måste det kollas upp, sade Hughes.

Förhoppningarna är störst kring backjätten Micah Richards som endast är lindrigt skadad med en spänd lårmuskel.

Skrivet av: