Antonio Nocerino sänkte Parma med sina två mål.
1 av 5
Antonio Nocerino sänkte Parma med sina två mål. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Förra matchen var det Kevin Prince Boateng (t.h.) som gjorde ett hattrick.
2 av 5
Förra matchen var det Kevin Prince Boateng (t.h.) som gjorde ett hattrick. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

"Ibra" målskytt - men Nocerino stal showen

Milan klättrar mot toppen efter 4-1 mot Parma.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic satte 3-0, skällde ut anfallskollegan Antonio Cassano och blev utbytt minuterna därpå. Men det var inte den svenske stjärnan som var i centrum när hans Milan krossade Parma med 4-1.

Antonio Nocerino hade bara gjort ett mål den här säsongen. Men på onsdagskvällen släppte målskyttet rejält för den 26-årige mittfältaren, som sänkte Parma med ett hattrick.

– Jag fattar ingenting. Vanligtvis så brukar jag göra tre mål på en hel säsong. Jag är glad över att mina lagkamrater gav mig möjligheterna och att jag tog vara på dem, säger Antonio Nocerino till italienska Sky Sport.

Den förre Palermo-liraren spräckte nollan efter en halvtimmes spel efter en fin assist av Zlatan. Nocerino drygade även ut till 2-0 bara minuterna senare, innan "Ibra" dödade matchen med sitt 3-0-mål sent i den andra halvleken. Sebastian Giovinco reducerade dock och gav gästerna lite hopp - men då slog Nocerino till med sitt tredje mål.

Milan närmar sig toppen

Milan, som inte har haft den bästa säsonginledningen, klättrade därmed till en femte plats och skuggar Serie A-toppen. Laget har lika många poäng som Napoli och har bara två pinnar mindre än serieledaren Juventus.