Javier Hernandez fixade Manchester Uniteds segermål.
Javier Hernandez fixade Manchester Uniteds segermål. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Efter förnedringen - United vinner igen

Manchester United plockade tre viktiga poäng borta mot Everton.


Lillebror tar över

Manchester United har bara förlorat en enda match den här säsongen. Och det var mot Manchester City - en drabbning som de förlorade med 1-6(!).

Men trots att de ändå har lirat en match mer än obesegrade City, leder ändå lillebror Premier League med sina 25 ihopskrapade poäng.

LIVERPOOL. Ett förnedrat Manchester United behövde inte särskilt lång tid på sig för att återhämta sig från 1-6-förlusten mot Manchester City. På lördagen knep de ytterligare en trepoängare när de gästade Everton på Goodison Park.

Men segern satt hårt inne och det var inget harmoniskt United som äntrade "The Toffees" gräsmatta. Turligt nog räckte Javier "Chicharito" Hernandez 1-0-mål i den 19:e matchminuten för att bärga vinsten.

Sir Alex Ferguson och hans mannar bör dock tacka högre makter för att Leighton Baines ribbträff strax före pausvilan inte gick in. Något som förmodligen hade ställt till det rejält för de redan utskällda "röda djävlarna".

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.