Gareth Bale såg till att Tottenhams fins form håller i sig.
Gareth Bale såg till att Tottenhams fins form håller i sig. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Walesaren svarade för två baljor när nykomlingen QPR besegrades med 3-1.
Walesaren svarade för två baljor när nykomlingen QPR besegrades med 3-1. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX

Bale förlängde Tottenhams makalösa svit

Spurs fina form håller i sig. Efter 3-1 mot QPR har Londonlaget nu sju raka ligamatcher utan förlust.

Tottenhams makalösa svit

Inte sedan 1-5-förlusten mot Manchester City i augusti månad, har Spurs förlorat en enda match på full tid:

10 sep: Wolwes-Tottenham 0-2

LONDON. Tottenham var stärkta efter sex ligamatcher i rad utan förlust. När nykomlingen Queens Park Rangers gästade White Hart Lane förlängdes den sviten till sju.

Det var aldrig något snack om att den här matchen tillhörde hemmalaget, som tog tag i taktpinnen redan från minut ett. I den 20:e minuten kom också en fullt rättvis utdelning för Tottenham - den vindsnabbe Gareth Bale fick bollen serverad av Aaron Lennon och tvekade inte en sekund innan han klippte till kulan med full kraft. Paddy Kenny i QPR-målet var så chanslös som man bara kan bli.

Van deer Vart ökade på

Och värre skulle det bli för gästerna, knappa kvarten senare rasslade det till bakom Kenny igen. Denna gång letade sig bollen fram till Rafael van der Vaart som dunkade in tvåan medan alla QPR-spelare stod som fastfrusna och vinkade på offside, förgäves.

Gästerna skulle dock se till att det blev lite spänning i matchen. Heidar Helguson nådde högst på en hörna och kunde nicka fram Jay Bothroyd som enkelt pannade in sitt första Premier League-mål från nära avstånd.

Bale matchhjälte

Men "man of the match" Gareth Bale såg till att döda den gnutta till spänning som fanns kvar tio minuter senare. Walesaren väggade snyggt med Aaron Lennon innan han direktsköt i 3-1 rakt upp i krysset. Ett mål som också blev matchens sista.

Vinsten innebär att Tottenhams fina svit håller i sig, samt att Londonlaget kliver upp på en imponerande tredjeplats i ligan.