Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ska Napoli skaka Bayern

- 02/11/2011, 09:07 -
Morgan De Sanctis tror sig ha funnit lösningen till hur Napoli ska råda bukt på Bayern München.
1 av 2

Morgan De Sanctis tror sig ha funnit lösningen till hur Napoli ska råda bukt på Bayern München.

Bildbyrån

"Vi måste spela med beslutsamhet, fokus och disciplin."
2 av 2

"Vi måste spela med beslutsamhet, fokus och disciplin."

Daniel Stiller/SCANPIX

Det klassiska laget från södra Italien ska besegra giganterna från Bayern.

MÜNCHEN. Napoli har inte rosat den tyska marknaden på senaste. Ingen vinst på sex försök i oktoberfestens hemland. Ment trots de usla resultaten påstår Napoli-målvakten Morgan De Sanctis sig veta hur man ska slå mäktiga Bayern München på bortaplan.

– Vi måste lira som vi gjorde på hemmaplan - med beslutsamhet, fokus och disciplin, säger målvakten inför onsdagskvällens stekheta drabbning i södra Tyskland.

Bayern München har övertaget i grupp A med sina sju poäng, men strax bakom jagar både Napoli och Manchester City - två lag som inte tänker ge sig särskilt enkelt. Och Napoli, vars ambitioner är att gå långt även i Champions League, måste vinna för att inte bli omsprugna av City.

– Vi ser fram emot den här matchen, som kommer att bli väldigt viktig, säger målvakten.

– Det skulle verkligen förstärka våra chanser att gå vidare om vi skulle få med oss ett bra resultat härifrån. Men vi kommer även hit med vetskapen om att Bayern är ett bra lag, avslutar Morgan De Sanctis.

Matchen spelas i kväll 20.45 och sänds i Viasta Fotboll.