1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
Att det fanns en sådan stor spricka mellan landslagets två största spelare var det nog få som kunde förvänta sig.
3 av 5
Att det fanns en sådan stor spricka mellan landslagets två största spelare var det nog få som kunde förvänta sig. - Foto: Martin Meissner
Zlatan Ibrahimovic har snart gått till attack mot allt och alla i fotbollsvärlden. Vad återstår? Är Alexander Östlund näste man till rakning?
4 av 5
Zlatan Ibrahimovic har snart gått till attack mot allt och alla i fotbollsvärlden. Vad återstår? Är Alexander Östlund näste man till rakning? - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
Ibra firar tillsammans med sin antagonist i landslaget.
5 av 5
Ibra firar tillsammans med sin antagonist i landslaget. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX

Zlatan: "Ljungberg var en primadonna"

Ibrahimovic går till attack mot den förra lagkamraten i sin bok.


"Jag är Zlatan Ibrahimovic"

Självbiografin, som släpptes den 15 november är redan nu en stor succé. Nu vill Bonnier knyta till sig spelaren efter karriären:

- Zlatan som ny författare, det är mycket möjligt att han han kan bli. Han är varmt välkommen att bli en författare hos oss, säger Bonniers mediekontakt Anna Karin Korpi.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic går till hårt angrepp mot Fredrik Ljungberg i sin bok "Jag är Zlatan Ibrahimovic". Det kan Expressen avslöja som har tagit del av läckt material från boken. I ett utdrag kallar Zlatan landslagskollegan för primadonna och skriver:

"– Vi var ett fint gäng, bra killar och så en primadonna. Primadonnan körde med sitt larv: ”I Arsenal förstår ni, där gör vi så här. Det är faktiskt så man ska göra. För i Arsenal vet man sånt”. Den stilen ungefär. Jag ruttnade på det. ”Jag har ont i ryggen. Ojojoj. Jag kan inte åka i den vanliga bussen. Jag måste ha det och det”.

Vem fan var han och komma och köra överklass med oss?"

Att stjärnorna hade en infekterad relation var allmänt känt. Zlatan Ibrahimovic och Fredrik Ljungberg var bland annat inblandade i ett bråk i omklädningsrummet efter 0-0 matchen mot Trindad och Tobago i VM 2006. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!