Onsdag 21 Apr
Stockholm

"Tevez agent på Milanello" - snart lagkamrat med Zlatan?

Antonio Cassano kommer förmodligen att ersättas.
1 av 3
Antonio Cassano kommer förmodligen att ersättas. Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Carlos Tevez är på väg till Milan.
2 av 3
Carlos Tevez är på väg till Milan. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Tevez kan bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic.
3 av 3
Tevez kan bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Manchester City-anfallaren kan lånas ut till Milan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Varför är Tevez petad?

Carlos Tevez var länge Manchester Citys största stjärna och han var dessutom lagkapten. Men på sistone har han tvekat om han ens vill vara kvar i klubben, något som har fått folk att ifrågasätta hans lojalitet.

Men när han vägrade att hoppa in i Champions League-drabbningen med Bayern München fick tränaren Roberto Mancini nog, och bestraffade argentinaren genom att peta honom samt tvinga honom böta 1,5 miljoner pund.

MILANO. Hjärtsjuke Antonio Cassano väntas bli borta från spel länge. Därför går Milan ut på jakt - och kan mycket väl komma att låna Carlos Tevez.

Enligt italienska uppgifter har Manchester City-anfallarens agent besökt "Rossoneris" träningsanläggning Milanello för att diskutera en eventuell övergång.

- Tevez? Vi har gott om tid. Vi får se hur det blir, truppen hade varit komplett ifall Cassano hade varit frisk. Den som kommer hit i januari ska lånas med köpoption, säger den italienska klubbordförande Adriano Galliani till La Gazzetta dello Sport.

Inte gratis

Men vill Milan värva Tevez, som har hamnat på kant med tränaren Roberto Mancini, så kommer de få punga ut en summa pengar. Detta trots att argentinaren inte har spelat på väldigt länge och att han med all förmodan kommer att släppas från klubben, så har City förklarat att de inte tänker låta en världsklasspelare lämna gratis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela