Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maxi Lopez - snart klar för Milan

- 06/12/2011, 14:46 -
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Milan vill låna en anfallare under januarifönstret och nu bekräftar Catania att en övergång är nära: "Vi är överens med Milan".

CATANIA. Varje dag dyker det upp nya rykten om anfallsförvärv till Milan. Mest snack har det varit om Carlos Tevez som eventuell ersättare till Antonio Cassano - som kommer vara borta i ett par månader på grund av hjärtproblem.

Men nu bekräftar den sicilianska klubben Catania att deras anfallsvapen Maxi Lopez är aktuell för Milan. Enligt uppgifter till italienska press kommer Lopez gå till Milan även om Tevez-affären går i lås.

Den förre detta barcelonaspelaren är aktuell eftersom Fillipo "Pippo" Inzaghi ryktas vara på väg bort.

- Vi är överens med Milan. Det enda som återstår är detaljer, till exempel vilken vecka affären kommer att verkställas, säger klubbens direktör Pietro Lo Monaco till football-italia.net.

I kväll möter Milan - Viktoria Plzen på bortaplan, matchen visas på Viasat Motor och startar 20.45 - läs allt om matchen här.