Robinho och Pato showade i en minut - det räckte dock inte till seger borta mot Viktoria Plzen. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX
Massimiliano Allegri och hans Milan har joggat sig vidare ur gruppspelet.
Massimiliano Allegri och hans Milan har joggat sig vidare ur gruppspelet. - Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX

Zlatan vilade - då nätade brasseduon

Zlatan satt på bänken när Milan tappade 0-2 till 2-2.

Viktoria Plzen-Milan 2-2

PLZEN. Milan har matchats hårt under de senaste veckorna och var redan klara för avancemang. Därför bestämde sig Massimiliano Allegri för att bänka Zlatan Ibrahimovic till bortamatchen mot tjeckiska Viktoria Plzen. Istället ville han se mål från den evige målsumparen Robinho, samt den ständigt skadedrabbade Alexandre Pato.

Slog till - i samma minut

Efter en mållös första halvlek var det så dags för brassarna att leverera. I den 47:e minuten öppnade Pato målskyttet, framspelad av Robinho. Och direkt på avspark var det Robinhos tur att näta. Givetvis assisterad av nyss nämnde Pato.

Tappade i slutminuterna

Det spelade dock ingen roll att Zlatans ersättare nätade. För hemmalaget Viktoria Plzen gav inte upp, trots att det inte fanns någonting att spela för. I den 88:e minuten reducerade David Bystron till 1-2, och i matchens sista spark kunde Michal Duris kruta in kvitteringen.

Milan går tillsammans med Barcelona vidare till sextondelsfinal från grupp H.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

idag 11:44
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.