Nu hoppas Milan att Zlatan kan få Keita att välja "Rossoneri".
1 av 3
Nu hoppas Milan att Zlatan kan få Keita att välja "Rossoneri". - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic ska locka Seydou Keita till Milan.
2 av 3
Zlatan Ibrahimovic ska locka Seydou Keita till Milan. - Foto: David Ramos/AP/SCANPIX
Spelarna blev bra kompisar när Zlatan spelade i Barcelona.
3 av 3
Spelarna blev bra kompisar när Zlatan spelade i Barcelona. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Zlatan ska locka Barça-stjärna till Milan

Milan jagar Barcelonas Seydou Keita. Då ska kompisen Zlatan hjälpa klubben värva malesen.


MILANO. Milan vill ersätta Mark van Bommel och Massimo Ambrosini med Barcelonas Seydou Keita. Då tänker "Rossoneri" locka malesen - med Zlatan Ibrahimovic.

Enligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo blev spelarna väldigt bra kompisar i Barcelona och spanska medier tror att det kan komma att spela en avgörande roll i affären.  

Liverpool med i spelet

Men det är inte bara Milan som är intresserade av den defensive mittfältaren. Även den engelska jätten Liverpool sägs vara ute efter Keitas tjänster.

Men Keita själv förnekar att han vill flytta och menar att om en övergång kommer att bli aktuell, så kommer det ändå inte att ske i sommar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

1 timme sedan
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

3 timmar sedan
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

idag 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.