Karim Benzema inledde målskyttet och satte även 4-1-målet när Real Madrid mosade Granada. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX
Fransmannen har gjort tio mål på 15 matcher.
Fransmannen har gjort tio mål på 15 matcher. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX
Gonzalo Higuain är tvåa med sina 13 mål och Cristiano Ronaldo toppar skytteligan med sina 21 baljor på 17 matcher. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX
Fransmannen är trea i den interna skytteligan.
Fransmannen är trea i den interna skytteligan. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Benzema glödhet när Real drog ifrån

Karim Benzema slog till två gånger och var riktigt bra när Real Madrid mosade Granada.

MADRID. Real Madrid inledde det nya året på bästa möjliga sätt hemma mot nykomlingen Granada. Men trots att marängerna vann med 5-1, så blev det ändå en tuff drabbning för serieledaren.

Karim Benzema satte 1-0 efter 20 minuters spel efter ett "los blancos" dominerat helt och hållet. Men glädjen blev kortvarig och bara två minuter senare hittade Uche fram till Mikel Rico, som enkelt kunde nicka in kvitteringen bakom Iker Casillas.

Ett chockat Madrid var illa ute och var faktiskt väldigt nära att släppa in ytterligare ett mål. Men precis som så många gånger förr vaknade hemmalaget till liv och tog tillbaka taktpinnen efter att Sergio Ramos gjort 2-1 efter dryga halvtimmen. Gonzalo Higuain drygade sedan ut ledningen tidigt i den andra halvleken, innan Benzema satte sitt andra mål bara minuterna senare.