Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tappar poäng - då får Sevillaspelarna stryk

- 16/01/2012, 13:23 -
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

En man gav sig på stjärnan Diego Perotti efter lördagens kryss mot Espanyol - det är den tredje gången på en vecka som en spelare attackeras.

SEVILLA. Dåliga resultat är inget som Sevillafansen tolererar: Det blev smärtsamt tydligt efter 0-0 matchen mot Espanyol - för då attackerades argentinaren Diego Perotti när han skulle kliva av bussen.

Då anfölls han av en man och enligt spansk media är det samma person som ska ha trakasserat spelaren via sms och Facebook. Turligt nog kom Perotti undan oskadd.

Senare på kvällen uppdaterade argentinaren sin Facebook:

– Jag vet hur Sevillafansen är och att den här incidenten är något som riktiga fansen är emot. Dom här människorna förtjänar inte vara Sevillafans.

Andra gången en spelare blir attackerad

Klubben underpresterar och missnöjet växer. Det är inte första gången då fansen ger sig på spelarna.

I onsdags så attackerades bosniern Emir Spahic och kroaten Ivan Rakitic när dessa tog en drink på en bar och en grupp fans gav sig på Spahic. När Rakitic kom till undsättning för att försvara sin lagkamrat men då fick kroaten en smäll i ansiktet.