Bolton har nu 18 poäng är - tack vare segern - på säker mark.
Bolton har nu 18 poäng är - tack vare segern - på säker mark. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Liverpool åkte på en tung förlust borta mot Bolton.
Liverpool åkte på en tung förlust borta mot Bolton. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Liverpools tunga svit fortsätter - torskade mot krislaget

Mardrömsstarten knäckte Liverpool borta mot Bolton.

Bolton-Liverpool 3-1

BOLTON. Först 0-3 mot Manchester City och sedan 0-0 hemma mot Stoke. På lördagen åkte Liverpool på ytterligare ett tungt poängtapp - borta mot krislaget Bolton.

"The Reds" är långt ifrån storformen och halkar efter i stället för att närma sig toppen. Desto bättre blev det alltså inte heller borta mot Bolton, som inför drabbningen bara hade skrapat ihop 15 poäng.

Mark Davis öppnade målskyttet redan efter fyra minuters spel innan Nigel Reo-Coker drygade ut efter knappa halvtimmen. Craig Bellamy reducerade förvisso strax därpå, men närmare än så kom aldrig gästerna som släppte in ytterligare ett mål tidigt i den andra halvleken.