Thierry Henry nätade i hans sista ligamatch.
Thierry Henry nätade i hans sista ligamatch. - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
Anfallaren avgjorde mötet med Sunderland.
Anfallaren avgjorde mötet med Sunderland. - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
I veckan drabbar Arsenal samman med Milan i Champions League. Gör Henry mål där också? - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
James McClean öppnade målskyttet.
James McClean öppnade målskyttet. - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX

Henry stor matchhjälte i sista matchen

Fransmannen säkrade Arsenals seger i hans sista Premier League-match.

Tottenham-Newcastle HAR INTE SPELATS ÄN

SUNDERLAND. Sunderland var nära att sänka Arsenal. Men inhopparen Thierry Henry hade andra planer – och säkrade Arsenals tunga 2-1-seger i hans sista Premier Leauge-match.

Gästerna var riktigt illa ute mot Sebastian Larssons Sunderland när James McClean öppnade målskyttet med endast 20 minuter kvar att spela. Talangen Aaron Ramsey kvitterade dock till 1-1 bara minuterna senare. Ett mål som länge såg ut att bli matchens sista.

Men då, med i den 91:a minuten, klev inhopparen och Arsenal-legendaren Henry fram och räddade Arsenal i den sista ligamatchen med laget. Arsenal vann och tog därmed tre livsviktiga poäng.