Balotelli är som vanligt i fokus i England. Nu har han blivit bötfälld för att ha gått på strippklubb dagen före match.
1 av 6
Balotelli är som vanligt i fokus i England. Nu har han blivit bötfälld för att ha gått på strippklubb dagen före match. - Foto: Scanpix
Roberto Mancini satsar på att vinna Europa League och efter att Porto avhandlats väntar nytt portugisiskt motstånd.
2 av 6
Roberto Mancini satsar på att vinna Europa League och efter att Porto avhandlats väntar nytt portugisiskt motstånd. - Foto: Scanpix
– Vi är ett professionellt, samspelt lag. Vi är verkligen laddad och jag är säker på att vi kan slå City i kväll, säger Patricio som var en av kandidaterna till att ersätta Edwin van der Saar.
3 av 6
– Vi är ett professionellt, samspelt lag. Vi är verkligen laddad och jag är säker på att vi kan slå City i kväll, säger Patricio som var en av kandidaterna till att ersätta Edwin van der Saar. - Foto: Scanpix
Ricky van Wolfswinkel följs av Uniteds scouter och i kväll möter hans Sporting konkurrenten City.
4 av 6
Ricky van Wolfswinkel följs av Uniteds scouter och i kväll möter hans Sporting konkurrenten City. - Foto: Scanpix
För United väntar Bilbao på hemmaplan.
5 av 6
För United väntar Bilbao på hemmaplan. - Foto: Scanpix
United kommer från en 3-1 seger i toppmötet mot Tottenham.
6 av 6
United kommer från en 3-1 seger i toppmötet mot Tottenham. - Foto: Scanpix

Spelar mot City - för ett kontrakt med United

För Sportingspelarna Ricky van Wolfswinkel och Rui Patricio är Europa League-matchen ett utsökt tillfälle att glänsa lite extra.


United - Bilbao

På hemmaplan tar Manchester United emot baskiska Athletic Bilbao. Paul Scholes vilas och brassemittfältaren Anderson förväntas göra comeback. 

Matchen startar 21.00 och visas i TV4 Sport.

LISSABON. När några av världens största stjärnor missade Champions Leagues slutspel höjdes plötsligt intresset för Europa League rejält. I dag gästar Manchester City portugisiska Sporting och i hemmalaget finns det två spelare som spelar för mer än avancemang.

"Säker på att vi kan slå City"

Målvakten Rui Patricio var en av kandidaterna till att ersätta Edwin van der Saar och jagar nu ett kontrakt i Premier League. Den portugisiske landslagsmannen är kaxig på presskonferensen inför matchen.

– Vi är ett professionellt, samspelt lag. Vi är verkligen laddad och jag är säker på att vi kan slå City i kväll, säger Patricio.

Målvakten viftade bort frågor om vikten av att imponera på engelsmännen och en eventuell övergång till Premier League på presskonferensen.

– Det är bara Sporting som gäller och matchen är det enda som är i mitt huvud.

Samtidigt följer Uniteds scouter även den portugisiska klubbens holländske anfallare Ricky van Wolfswinkel, som har gjort sju ligamål på 16 matcher.

Balotelli: "Jag måste mogna"

För gästerna har införsnacket som vanligt handlat om Mario Balotelli. Anfallaren gick förra veckan på strippklubb dagen innan match och bötfälldes.

Han förväntas spela i dag och erkände för Noel Gallagher (!) i en exklusiv intervju för BBC att han måste mogna.

Sporting Lissabon - Manchester City startar 19.00 och visas i TV4 Sport.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!