André Villas-Boas fick sparken.
1 av 6
André Villas-Boas fick sparken. - Foto: AP/SCANPIX
Den nye huvudtränaren Robert Di Matteo har vunnit två matcher i rad med sitt Chelsea.
2 av 6
Den nye huvudtränaren Robert Di Matteo har vunnit två matcher i rad med sitt Chelsea. - Foto: AP/SCANPIX
Och fansen drömmer fortfarande om José Mourinho.
3 av 6
Och fansen drömmer fortfarande om José Mourinho. - Foto: AP/SCANPIX
Didier Drogba måste vara på hugget.
4 av 6
Didier Drogba måste vara på hugget. - Foto: AP/SCANPIX
Det kommer inte bli en enkel uppgift för Chelsea. Napoli har gjort succé i Europa och har inga planer att åka ut i kväll.
5 av 6
Det kommer inte bli en enkel uppgift för Chelsea. Napoli har gjort succé i Europa och har inga planer att åka ut i kväll. - Foto: AP/SCANPIX
Kan Chelsea gå vidare trots 1-3-förlusten i det första mötet?
6 av 6
Kan Chelsea gå vidare trots 1-3-förlusten i det första mötet? - Foto: AP/SCANPIX

Nu är Chelseas sista chans att rädda hedern här

Manchester City, Manchester United och Arsenal har redan åkt ut ur Champions League. I kväll kan Chelsea göra dem sällskap.


Så startar lagen

Chelsea: Petr Cech - Branislav Ivanovic, David Luiz, John Terry, Ashley Cole - Michael Essien, Ramires, Frank Lampard - Daniel Sturridge, Didier Drogba, Juan Mata.

Napoli: Morgan De Sanctis - Hugo Campagnaro, Salvatore Aronica - Christian Maggio, Inler Gökhan, Walter Garango, Juan Camilo Zuniga - Marek Hamsik, Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi.

LONDON. Nu är Chelseas sista chans att rädda den katastrofala säsongen här. Men det är en rejäl uppförsbacke som "The Blues" har framför sig och frågan är om de har vad som krävs för att vända mot Napoli.

De ligger långt efter täten i ligan och har åkt ut ur både FA-cupen och ligacupen. I kväll är det allt eller inget som gäller för London-gänget vars sista heder står på spel.

– Vi behöver göra en sådan där "speciell cupmatch", säger den nye Chelsea-tränaren Roberto Di Matteo till klubbens hemsida.

Tuff match

Det lär dock bli allt annat än en enkel uppgift för Chelsea. Laget har förvisso börjat spela bättre sedan de sparkade tränaren André Villas-Boas och har faktiskt vunnit de två senaste matcherna.

Men det är varken Birmingham eller Stoke som Chelsea kommer att drabba samman med i kväll. Utan det är ett Napoli som har gjort succé i Europa - och som redan har visat att de kan slå det engelska storlaget.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!