1 av 9
Det blev en stenhård kamp. Men trots att Chelsea öppnade bäst kunde City vinna matchen. - Foto: Tim Hales / SCANPIX

Första förlusten för "nya" Chelsea - City vände

Carlos Tevez låg bakom Manchester Citys tunga hemmaseger mot Chelsea.

MANCHESTER.  Roberto Di Matteo och hans Chelsea var på väg mot femte raka segern. Men trots att "The Blues" ledde borta mot serietvåan Manchester City lyckades de inte hålla undan - och åkte på första förlusten sedan den förre tränaren André Villas-Boas fått sparken.

Det började dock bra när mittfältaren Gary Cahill öppnade målskyttet efter 60 minuters spel. Men hemmalaget kom tillbaka och kvitterade genom Sergio Agüero, som satte 1-1 från elvameterspunkten med knappa kvarten kvar att lira. Och med fem minuter kvar hittade den återvändande Carlos Tevez fram till Samir Nasri, som avgjorde stormötet med matchens sista mål.

- Det var samma sak som mot Sporting i Europa league, när vi också vände. Vid 0—1 visade vi bra inställning, vi måste vinna varje match, sa segerskytten Nasri efter matchen.