Ronaldo och Benzema slog till med två mål vardera.
1 av 5
Portugisen gick upp i delad skytteligaledning tillsammans med Barcelonas Lionel Messi med sina 35 mål.
2 av 5
Benzema har gjort 15 baljor.
3 av 5
Real Madrid hade ingen problem mot Real Sociedad.
4 av 5
Den ende som har gjort lika många mål är Barcelonas Lionel Messi.
5 av 5

Nu vinner Real igen - krossade Sociedad

Real Madrid hade inte vunnit på två ligamatcher och tappat ett stort försprång. Men när Real Sociedad kom på besök hittade formen igen och vann med 5-1.

MADRID. Matchen levde i sex minuter. Sedan spräckte Gonzalo Higuain nollan - och dödade hemmamötet mot Real Sociedad.

Det blev aldrig någon match när lagen drabbade samman. Cristiano Ronaldo drygade ut de vitklädda marängernas ledning efter dryga halvtimmen innan Karim Benzema satte sitt 15:e mål i karriären med fem minuter kvar till paus, innan Sergio Ramos råkade nicka in bollen i eget mål.

Men "Los blancos" stora uppvisning fortsatte även i den andra halvleken. Både Benzema och Ronaldo satte ytterligare ett mål vardera, vilket innebär att portugisen gick upp i delad skytteligaledning med sina 35 ligamål.