Svenskbekantingen Ailton hade inte någon av sina större kvällar och nu ser det ut som att Champions League-äventyret är över för APOEL.
Ronaldo var hårt hållen - men vad spelade det för roll när de andra världsstjärnorna klev fram.
4 av 7
Cristiano Ronaldo förblev mållös, en ovanlighet med tanke på att Madrid gjorde tre.
5 av 7
Karim Benzema brände öppet mål i första halvlek - men levererade i andra med två mål.
6 av 7
Real var överlägsna.
7 av 7

Här kör Goliat över David

Real Madrid är mer eller mindre klara för semifinalerna efter 3-0 borta mot cypriotiska Apoel Nicocia.

NICOSIA. Real Madrid fick det oväntat tufft mot lilla Apoel Nicocia. Men till slut - efter 74 spelade minuter - kunde bortalagets Karim Benzema till slut pressa in det förlösande öppningsmålet.

Det blev allt annat än en enkel match på GSP-stadion för "Los Blancos". Gästerna dominerade visserligen matchen, men lyckades ändå inte spräcka nollan förrän sent i den andra halvleken.

Men då - med dryga kvarten kvar att lira - slog bortalaget till. Fransmannen Benzema nickade in Kakás perfekta lyftning och såg till att marängerna äntligen fick jubla.

Brasilianskt samarbete

Bara minuterna senare var det dags igen. Brassen Marcelo hittade fram till landsmannen Kaká, som bara behövde lägga in 2-0-målet bakom den chanslöse hemmamålvakten Dionisis Chiotis, innan Benzema fastställde slutresultatet till 3-0.