Touré: Gallas är inte min vän

Arsenals mittbackar har svårt för varandra:<br/>
"Har aldrig gått bra ihop".


William Gallas har under den gångna säsongen vållat Arsenal stora interna problem. Fransmannens flertal utbrott ledde slutligen till att han blev av med kaptensbindeln till förmån för Cesc Fabregas. På senare tid har Gallas skärpt till sig, men ovänner har han sedan länge hunnit skaffa sig.

– Min relation till William ha förbättrats, men det är bara på professionell nivå, säger Gallas mittbackskollega Kolo Touré enligt Sky Sports, och bekräftar därmed osämjan som finns mellan vissa spelare i Arsenals trupp.

Att de båda, blytunga backarna inte har lätt med varandra struntar nog tränaren Arsene Wenger fullständigt i. Gallas och Touré har bildat mittbackspar de senaste 15 matcherna och Arsenal har under den tiden bara släppt in fem mål. Bra förståelse för varandra på plan innebär hur som helst inte detsamma utanför.

– Jag är vän med Johan Djourou, med Emmanuel Eboue, med Gael Clichy, men det är inte samma sak med William. Vi har aldrig gått väl ihop, säger ivorianen, men verkar inte lägga någon större vikt vid det.

– Det är likadant inom alla företag. Man kan inte vara vän med alla.

En sak har de båda ändå gemensamt: De gillar inte Jens Lehmann.

Touré vs. Lehmann

Gallas vs. Lehmann

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.