Onsdag 27 Okt
Stockholm

Touré: Gallas är inte min vän

Arsenals mittbackar har svårt för varandra:<br/>
"Har aldrig gått bra ihop".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

William Gallas har under den gångna säsongen vållat Arsenal stora interna problem. Fransmannens flertal utbrott ledde slutligen till att han blev av med kaptensbindeln till förmån för Cesc Fabregas. På senare tid har Gallas skärpt till sig, men ovänner har han sedan länge hunnit skaffa sig.

– Min relation till William ha förbättrats, men det är bara på professionell nivå, säger Gallas mittbackskollega Kolo Touré enligt Sky Sports, och bekräftar därmed osämjan som finns mellan vissa spelare i Arsenals trupp.

Att de båda, blytunga backarna inte har lätt med varandra struntar nog tränaren Arsene Wenger fullständigt i. Gallas och Touré har bildat mittbackspar de senaste 15 matcherna och Arsenal har under den tiden bara släppt in fem mål. Bra förståelse för varandra på plan innebär hur som helst inte detsamma utanför.

– Jag är vän med Johan Djourou, med Emmanuel Eboue, med Gael Clichy, men det är inte samma sak med William. Vi har aldrig gått väl ihop, säger ivorianen, men verkar inte lägga någon större vikt vid det.

– Det är likadant inom alla företag. Man kan inte vara vän med alla.

En sak har de båda ändå gemensamt: De gillar inte Jens Lehmann.

Touré vs. Lehmann

Gallas vs. Lehmann

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela