Här avgör Cisse matchen med sitt 2-0-mål.
Cisse har just avgjort matchen - med sitt åttonde mål på sex matcher.
4 av 5
Här bombar Bennett in segermålet mot Tottenham.
5 av 5

Nu flyger Newcastle mot Champions League

Papiss Demba Cisse och Hatem Ben Arfa slog till igen - och fixade femte raka segern för Premier League.

Premier League på Annandag påsk

Tottenham 1 - 2 Norwich

0—1 Anthony Pilkington (13), 1—1 Jermain Defoe (33), 1—2 Elliott Bennett (66).

Publik: 36 126.

Newcastle 2- 0 Bolton

1—0 Hatem Ben Arfa (73), 2—0 Papiss Cisse (83).

Publik: 52 264.

Everton 4 - 0 Sunderland

1—0 Magaye Gueye (52), 2—0 Steven Pienaar (75), 3—0 Leon Osman (76), 4—0 Victor Anichebe (81).

Publik: 32 249.

Sebastian Larsson spelade hela matchen för sitt Sunderland.

På sex omgångar har Newcastle tagit in hela nio poäng på fyran Tottenham och är Premier Leagues formstarkaste lag bakom Manchester United. Detta står klart sedan Alan Pardews gäng fixat tre poäng efter 2-0 hemma mot Bolton på St James' Park.

Som vanligt numera var det Papiss Demba Cisse och Hatem Ben Arfa som låg bakom segern. 26-årige Demba Cisses 2-0-mål var hans åttonde fullsträff på de sex senaste matcherna. Klass! Om inte det var nog, radarpartnern Hatem Ben Arfa, 25, som sköt in 1-0 sent i andra halvlek, har stått för de tre resterande målen. Ska något lag kunna stoppa Newcastle måste de nog börja punktmarkera målkungarna.

Tre lag kan hamna på lika många poäng

Segern innebär att Newcastle går upp på samma poäng som fyran Tottenham, ett Tottenham som i dag åkte på en rejäl smäll hemma på White Hart Lane mot nian Norwich. I den 33:e minuten kvitterade anfallaren Jermain Defoe  Anthony Pilkingtons ledningsmål, men halvvägs i den andra halvleken bombade Elliott Bennett in det avgörande 2-1-målet till Norwich.

Senare i kväll kan Chelsea, vid en bortaseger i derbyt mot Fulham, gå upp på lika många poäng som Tottenham och Newcastle. Tottenham har dock en match till godo i kampen om den sista platsen till Champions League.

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.