Jonas Olsson tillbaka i West Bromwich

- 17/03/2009, 06:39 -

Med Jonas Olsson på plan lyckades West Bromwich Albion hålla nollan mot West Ham.

Mittbacken Jonas Olsson spelade sin första match i Premier league sedan knäskadan i januari - och med honom på planen lyckades West Bromwich knipa en poäng (0-0) i bortamatchen mot West Ham.

– Känns skönt att vara tillbaka på plan, säger han till Fotbollskanalen.

Olsson drog på sig en varning men var i det stora hela utmärkt i West Broms mittförsvar. Svensken var inte helt nöjd med en poäng.

– Innan matchen hade jag nog tyckt att det var ok, men nu känns det lite som om vi förlorade två poäng. Jag tyckte vi var det bättre laget. Fast så har det sett ut lite under säsongen. Vi har spelat bra men inte lyckats göra mål på chanserna, säger han till Fotbollskanalen.

I dag tas landslagstruppen ut för Sveriges VM-kvalmatch mot Portugal. Men det är inget Olsson tänkt på.

– Nej, det har jag inte ens funderat på. jag har bara koncentrerat mig på att komma tillbaka och ta en plats här i laget igen, säger Olsson som skadade sig när han kunde fått chansen att visa upp sig mot Österrike.

Klubben ligger fortsatt sist i serien, men chansen att hänga finns kvar. West Brom har 23 poäng och det är just nu sex poäng upp till säker mark med nio omgångar kvar. Man har dessutom endast Liverpool kvar av topplagen.

West Ham ligger kvar på sjunde plats med 40 poäng.

Skrivet av: