Thiago Silva uppges också vara på väg till PSG.
1 av 2
Thiago Silva uppges också vara på väg till PSG. - Foto: BILDBYRÅN
Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till franska Paris Saint Germain.
2 av 2
Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till franska Paris Saint Germain. - Foto: BILDBYRÅN

Raiola i Sverige - för att locka Zlatan till PSG

Zlatans agent Mino Raiola är i Sverige – för att övertala svensken om en flytt till franska miljadärklubben PSG.


Zlatan har frågat kompisen om PSG

Zlatan Ibrahimovic är på väg till franska PSG, där hans gode vän Maxwell spelar. Enligt uppgifter ska svensken ha frågat brassen om hur läget är i den franska klubben.

Maxwell och Zlatan har spelat tillsammans i Ajax, Inter och Barcelona.

MALMÖ. Det har länge ryktats om att Zlatan Ibrahimovic ska vara påväg till den storsatsande klubben Paris Saint Germain från Milan. Nu verkar det som att det kan komma och hända.

Enligt uppgifter till franska L'Equipe är den svenske landslagskaptenens agent Mino Raiola i Sverige för att försöka övertyga anfallaren om en flytt till Frankrike.

Den franska tidningen menar även att "Rossoneri" är redo att acceptera ett PSG:s bud, som uppges ligga på 550 miljoner kronor för både Ibrahimovic och mittbacken Thiago Silva.

"Allt är möjligt"

Milans vicepresident Adriano Galliani, som ska haft ett fyra timmar långt möte med Raiola tidigare under onsdagen, har tidigare sagt att inga dörrar är stängda.

– Allt är möjligt i det här livet, marknaden är i ständig rörelse. Det betyder inte att de (Zlatan och Silva) kommer att lämna, jag menar bara att allt är möjligt. Saker kan hända som du kanske inte förväntat dig, sa han på en presskonferens förra veckan.

Mer information följer…

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!