Milan fortsätter att drömma om Real Madrid-spelaren Kaká.
1 av 4
Milan fortsätter att drömma om Real Madrid-spelaren Kaká. - Foto: SCANPIX
Adriano Galliani har inte gett upp.
2 av 4
Adriano Galliani har inte gett upp. - Foto: SCANPIX
Kaká var en av Milan stora stjärnor i flera säsonger. I Real Madrid har det dock inte gått lika bra för spelaren.
3 av 4
Kaká var en av Milan stora stjärnor i flera säsonger. I Real Madrid har det dock inte gått lika bra för spelaren. - Foto: SCANPIX
Nuri Sahin kan vara på väg att lånas ut till Arsenal.
4 av 4
Nuri Sahin kan vara på väg att lånas ut till Arsenal. - Foto: SCANPIX

Galliani: "Vi jagar fortfarande Kaká"

Milan har inte gett upp Kaká. Nu menar klubbens viceordförande Adriano Galliani att de kommer kämpa för att värva tillbaka den 30-årige brassen från Real Madrid.


Kaká lämnade Milan
Han kunde mycket väl ha lämnat för Manchester City. Men i stället skrev Kaká på för Real Madrid sommaren 2009 och lämnade alltså Milan, där han hade slagit igenom med dunder och brak.

"Los Blancos" pungade ut runt 65 miljoner Euro för spelaren, som knappt har fått spela.
MILANO. De har just gjort sig av med bland annat Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva samtidigt som klubben störs av stora ekonomiska problem. Trots det fortsätter Milan sin jakt på Real Madrid-stjärnan Kaká.

– Det kommer att bli svårt att få hit honom. Men vi kommer ändå fortsätta att försöka, säger "Rossoneris" viceordförande Adriano Galliani enligt spanska Marca.

Den 30-årige brassen har fått sin tid i Madrid förstörd av skador och har mest fått suttit på bänken när han väl har varit frisk. Nu - liksom förra sommaren - är han alltså på väg tillbaka till Milano.

– Det finns många saker som gör flytten omöjlig. Men precis som vanligt kan allting hända. Vi får se hur det slutar, fortsätter Galliani.

Real-talangen kan lånas ut
Samtidigt uppges även Real Madrid-talangen Nuri Sahin, som fick väldigt lite speltid den gångna säsongen, vara på väg bort från den spanska huvudstadsklubben. Enligt uppgifter kommer den tyskfödde turken lånas ut till Premier League-klubben Arsenal.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!