I den 65 minuten påbörjade svensken vändningen.
I den 65 minuten påbörjade svensken vändningen. - Foto: © Bildbyrån
Zlatan fick en bra start med två mål i ligapremiären.
Zlatan fick en bra start med två mål i ligapremiären. - Foto: Bildbyrån
Å andra sidan fick hans PSG bara 2-2 mot Lorient.
Å andra sidan fick hans PSG bara 2-2 mot Lorient. - Foto: Bildbyrån

Zlatan räddade PSG i debuten

Paris buades ut i den första halveken. I den andra fixade svensken ett oavgjort resultat mot bottenlaget med två mål.

PSG - Lorient
0-1: Maxwell (självmål), 5 minuten.
0-2: J. Aliadiere, 45 minuten.
1-2: Z. Ibrahimovic, 65 minuten.

2-2: Z. Ibrahimovic, straff 90 minuten.

PARIS. Thiago Motta skadad, Javier Pastore avstängd - men framför allt var det Thiago Silva som saknades när PSG spelade 2-2 mot Lorient i ligapremiären.

För när den brasilianska mittbacken var upptagen med OS-finalen så kan PSG-försvaret i den första halvleken bara beskrivas med ett ord: Katastrof.

I paus stod det 2-0 till gästerna och Zlatan Ibrahimovic såg ringrostig ut.

Men efter paus var det den sanna världsstjärnan som klev ut på plan.

Stångade och tofflade in bollen

Efter att ha buats ut började PSG ta över spelet efter paus. Och 20 minuter in i den andra halvleken tog Ibrahimovic emot en långt boll och fick en halvträff på volley - som gick i mål.

Sen spelade den svenske världsstjärnan fram Jeremy Menez som brände ett jätteläge innan han förpassade en straff i mål i den 90 minuten.

Ett rättvist resultat - men en stor besvikelse för hemmapubliken.