Söndag 16 Maj
Stockholm

Fiorentinafansen skulle välkomna Berbatov - då drog han till Juventus

Dimitar Berbatov i United-tröjan.
Dimitar Berbatov i United-tröjan. Foto:

Han är inte känd för några stora vändningar på planen. Men på torsdagen svek Manchester Uniteds Dimitar Berbatov fansen i Fiorentina - och drog till Juventus i stället.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Har spelat i England sedan 2006

Efter succé i Bayer Leverkusen, inklusive Champions League-final, drog Dimitar Berbatov till Tottenham 2006 och köptes sedan av Manchester United inför säsongen 2008-2009. Han har trots mängder av mål aldrig blivit Sir Alex Fergusons förstaalternativ på topp.

ITALIEN. Det råder just nu kaos i relationen mellan Serie A-klubbarna Juventus och Fiorentina. De sistnämnda trodde att de gjort klart med Manchester Uniteds bulgariske anfallare Dimitar Berbatov och fansen var på väg till flygplatsen för att välkomna honom - då drog han till Juventus i stället.

Nu har i stället flera supportrar samlats utanför Fiorentinas hemmaarena för att protestera mot vad som pågår, uppger Football-Italia.

Enligt Goal.com ska Juventus ha höjt sitt lönebud i sista stund, något som fått Berbatov och hans agent att bege sig till Turin i stället för till Florens.

Manchester United hade accepterat ett bud på cirka 33 miljoner kronor från Fiorentina för bulgaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela