Tisdag 28 Sep
Stockholm

Avslöjade petningen på tunnelbanan

Har du tungan rätt i munnen Roy?
1 av 5
Har du tungan rätt i munnen Roy?. Foto: SCANPIX
Hodgson lär ha sagt att Rio Ferdinand kan glömma landslaget – på tunnelbanan i onsdags kväll.
2 av 5
Hodgson lär ha sagt att Rio Ferdinand kan glömma landslaget – på tunnelbanan i onsdags kväll. Foto: Achmad Ibrahim/SCANPIX
Hur kommer 33-åringen tackla det här?
3 av 5
Hur kommer 33-åringen tackla det här?. Foto: AP/SCANPIX
Ferdinands petning i landslaget började med John Terry rasistiska ord mot hans bror Anton.
4 av 5
Ferdinands petning i landslaget började med John Terry rasistiska ord mot hans bror Anton. Foto: AP/SCANPIX
BFF:s?
5 av 5
BFF:s?. Foto: AP/SCANPIX

Rio Ferdinand kan räkna med fler semesterdagar. Det avslöjade den engelske förbundskaptenen Roy Hodgson – på tunnelbanan: "Han och landslaget är slut."

Kommentera
Kopiera länk
Dela


LONDON. Manchester Uniteds Rio Ferdinand har det inte lätt just nu. I somras fick han inte spela EM på grund av Terry-gate. Nu har John Terry lagt landslagsskorna på hyllan. Men för den engelske förbundskaptenen Roy Hodgson är fortfarande Ferdinand iskall. Manchester Uniteds rutinerade mittback kan glömma landslaget. Det berättade Hodgson för nyfikna medborgare på tunnelbanan till Arsenals Champions League-match under onsdagskvällen.

– Jag ställer mig mycket tveksam till det. Det var länge sedan han spelade för England. Jag måste säga att det är slut för honom och England, lär han ha sagt enligt Daily Mail. 

Den normalt tillbakadragne Hodgson var ovanligt frispråkig och delade ut en rejäl känga till 33-åringen.

– Det måste vara slutet på vägen för honom. Han är snart 34 år gammal och har inte spelat för England på en väldigt lång, lång tid, sa han

Det lär med andra ord sluta med 81 landskamper för Rio Ferdinand. Innan EM ifrågasatte han Hodgson öppet på twitter. Han kunde inte förstå varför han inte blev uttagen och skrev: "På vilka grunder?????!!!!".

Om ni inte har twitter kan det vara dags att skaffa ett konto nu. För vi kan nog vänta oss ett antal hårda ord från Manchester Uniteds 33-åring under dagen.

Om inte annat så kanske han kan dela ut en och annan såg tillägnat den engelska förbundskaptenen på tunnelbanan?

Kommentera
Kopiera länk
Dela