Onsdag 21 Apr
Stockholm

Ajax jätteskräll - slog Manchester City

Ajax jätteskrällde mot Manchester City och vann med 3–1.
1 av 3
Ajax jätteskrällde mot Manchester City och vann med 3–1. Foto: Peter Dejong/Scanpix
Tuff kamp om boll.
2 av 3
Tuff kamp om boll. Foto: Peter Dejong/Scanpix
City-depp.
3 av 3
City-depp. Foto: Peter Dejong/Scanpix

Tobias Sana spelade från start när Ajax jätteskrällde mot engelska ligamästarna Manchester City, som nu är illa ute i årets Champions League.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

AMSTERDAM. Under en kväll full av skrällar stod Ajax för den största av alla. Med Tobias Sana från start slog Ajax de regerande engelska mästarna Manchester City med 3–1 på hemmaplan. En match där Christian Eriksen stod för det mesta framåt för Ajax.

Men svenske Sana stod för en hel den fint han med. Han fixade hörnan som ledde till ledningsmålet, 2–1, som Niklas Moisander nickade in. Sana spelade även fram till Eriksens 3–1-mål och hade själv ett friläge som han missade innan han byttes ut i den 74:e minuten.

Manchester City är i knipa i årets Champions League och ligger sist i "dödens grupp" med en enda poäng efter tre spelade matcher. Man har dessutom släppt in sju mål under dessa tre matcher. Framför sig har de Ajax på tre poäng, Real Madrid på sex poäng och leder gör Borussia Dortmund på sju poäng, varav de tre senaste kom i kväll då man slog Real Madrid med 2–1.

Kommentera
Kopiera länk
Dela