Här stormar årets klumpigaste supporter planen

I den 91:a minuten tröttnade Dynamo Kiev supportern. 0–0 var inte gott nog tänkte han och tog saken i egna händer. Ensam rusar han ut efter bollen, faller och flyr. Se floppen längst ner i artikeln.


Dynamo Kiev - Porto: 0–0 (0–0)

Inga mål gjordes

...

Det oavgjorda resultatet gör att Porto som första lag avancerar till Champions League-slutspel.

KIEV. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Supportrar betalar massor av pengar för att få se sina idoler prestera och underhålla. På plats på stadion väntar fansen på att det där förlösande målet ska komma, målet som ska bli det stora minnet från matchen. Man vill få skrika ut och visa sin uppskattning samtidigt som man kramar okända människor som råkar hålla på samma klubb.

Men ibland infrias inte detta. Ibland slutar det med att ingenting händer. Inga mål görs. Och inga minnen finns att ta med. 

Stormade planen

Detta hände i matchen mellan Dynamo Kiev och Porto. Det blev inga mål. Publiken fick aldrig chansen att fira. Så vad gör man då? 

Ja, frågar du den här supportern är svaret solklart: Man tar saken i egna händer.

I den 91:a minuten tröttnade Dynamo Kiev-supportern och stormade planen. Från ingenstans dök han upp, i ett försök att visa Dynamo-spelarna hur de skulle anfalla. Och till en början såg det ljust ut, men det ljuset släcktes nästan snabbare än man hinner uppfatta att han dyker upp i bild. 

Supportern fumlade omkull, lyckades resa sig, och sprang skamset av planen.

Ett ögonblick att minnas

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men den gode Dynamo-supportern gav sig själv och resten av publiken ett ögonblick som definierade minnet av en ganska trött Champions League-match mellan Dynamo Kiev och Porto.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.