Här häcklas en irriterad Ronaldo – på hemmaplan

Cristiano Ronaldo har det inte lätt. Världens kanske nästbäste fotbollsspelare någonsin blir snuvad av den bäste genom alla tider på uppmärksamheten – och får höra hånade ramsor när han kommer hem till Portugal.


LISSABON. Lionel Messi lär gå Cristiano Ronaldo nerverna. De spelar i de rivaliserande lagen Barcelona och Real Madrid och de slåss varje år om titeln som världens bäste fotbollsspelare. Det är bara det att Messi har vunnit Ballon d'Or fyra år i rad nu – och Ronaldo hamnar ständigt i skuggan av den lille argentinaren. 

Därför lär han inte tycka att det är särskilt roligt när han till och med blir hånad på hemmaplan i Portugal. Ronaldo, som tillsammans med sitt landslag ska möta Ecuador under onsdagen, tonar dock ner betydelsen av ropen: "Messi, Messi, Messi".

– Jag har spelat 10 år med det portugisiska landslaget, en enskild kommentar kommer inte att förstöra mitt engagemang. Det är en ära att få representera mitt land, bära den här tröjan och när jag är här är känns det som att jag är med min familj, säger han enligt 101greatgoals


Men visst ser Ronaldo väldigt obekväm ut över ramsan?

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Succéhästen avled vid världscupfinalen

1 timme sedan
Strax efter andra omgången i världscupfinalen i hoppning kollapsade hästen Chromatic BF. Hans liv gick inte att rädda.

Ett ja och två nej till VM-spel

3 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.