Peter Schmeichel tror inte José Mourinho har det som krävs för att ersätta Sir Alex Ferguson i framtiden.
1 av 4
Peter Schmeichel tror inte José Mourinho har det som krävs för att ersätta Sir Alex Ferguson i framtiden. - Foto: SCANPIX
Sir Alex Ferguson kan väl inte hålla på för evigt?
2 av 4
Sir Alex Ferguson kan väl inte hålla på för evigt? - Foto: Ap/SCANPIX
Peter Schmeichel ser dock inte att Mourinho kan bli hans ersättare.
3 av 4
Peter Schmeichel ser dock inte att Mourinho kan bli hans ersättare. - Foto: Ap/SCANPIX
Mourinho har dock själv sagt att han vill tillbaka till England.
4 av 4
Mourinho har dock själv sagt att han vill tillbaka till England. - Foto: Ap/SCANPIX

Inför stormötet: Legendaren häller bensin på elden

Manchester United vill inte ha José Mourinho som ersättare till Sir Alex Ferguson. Det hävdar den förre världsmålvakten Peter Schmeichel.


Citat inför stormötet

– Det är den här matchen som hela världen väntar på, säger José Mourinho till AP.

– Han har slagit alla rekord där. Han har slagit Di Stefano, Puskas, Hugo Sanchez, alla deras rekord. Han är outplånligt nedskriven i deras historia nu. Ronaldo är avgörande för allt Real Madrid gör, säger Sir Alex om Cristiano Ronaldo till AP. 

MANCHESTER. På onsdag brakar det loss rejält i Champions Leagues slutspel. Giganterna Real Madrid och Manchester United möts då på Santiago Bernabeu. 

För att hetta till mötet lite extra går nu Manchester Uniteds legendar Peter Schmeichel till personlig attack på José Mourinho

Mourinho har själv har sagt att han vill tillbaka till England – men Schemeichel dömer ut hans chanser. Åtminstone i Manchester United.

– Han är en stor kandidat för sina kvalitéer som tränare (att ersätta Sir Alex Ferguson) men klubben vill inte ha alla de saker som kommer med honom, säger dansken enligt The Sun och fortsätter.

– Chelsea, Inter och nu Real Madrid – han håller inte längre än tre år.

Schmeichel, som är färgad och vi:ar när han pratar om Manchester United, förstår inte heller hur alla kan se Real Madrid som favoriter i matchen.

– Alla i världen ser Madrid som favoriter – det är märkligt. Vi borde slå dem eftersom vi har en bra säsong, säger han enligt The Sun


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!