Beckham försvarar Rooney

"Man blir inte en sådan bra spelare som han är utan hans temperament."


Manchester Uniteds Wayne Rooney blev alldeles rosenrasande när han visades sitt andra gula kort i helgens ligamatch mot Fulham. På väg ut från planen slog den hysteriske anfallaren till hörnflaggan och hotades av en längre tids avstägning för sitt agerande.

23-åringen kom undan med endast en match avstägning, men det hindrade inte Englands förbundskapten från att kritisera "Wazza", som mer eller mindre kallade publikfavoriten för en galning.

Den förre Manchester United-kaptenen David Beckham, som nu håller till i italienska AC Milan, försvarar dock Rooneys agerande.

– Man blir inte en sådan bra spelare som han är utan hans temperament och attitud, säger Beckham och menar att det inte är bra att tämja en sådan vild spelare.

Den 32-åringe skönhetsikonen ser inte heller Manchester Uniteds vilde stjärnas temperament som ett problem och tror inte heller att någon kommer försöka lugna honom.

– Jag tror inte någon kommer att försöka göra så mot Wayne, jag anser inte att det är ett problem. Han är passionerad i spelat, han passionerad i vinster. När saker och ting inte går så bra så är han som vilken spelare som helst som vill vinna - han blir frustrerad.

– Ibland är det för mycket, så var det även för mig förr, men han har tillräckligt med folk som kan försvara honom. Han har två tränare som kommer att se efter honom och de vet hur man får ut det bästa av honom, förklarade Beckham enligt BBC.

Beckham blir utvisad

Rooney blir utvisad av samma domare

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!