Det röda kortet blev starten för en tung uppförsbacke för United. - Foto: Jon Super / SCANPIX
Firandet efter Ramos mål blev kortvarigt.
Firandet efter Ramos mål blev kortvarigt. - Foto: Jon Super / SCANPIX

Nani fick rött - då vände Real Madrid

Nanis utvisning blev starten på mardrömmen för United. På bara några minuter tog Real Madrid över matchen.

Matchen

Manchester United 1 - 2 Real Madrid

Det var först i den 20:e minuten som matchens första riktigt heta chans kom.

Nemanja Vidic nickade bollen i stolpen och på returen var både Danny Welbeck och Robin van Persie fria. Men de vinkades av för offside.

Real Madrid tvingades att göra sitt förstabyte i slutet av första halvlek efter att Angel Di Maria skadades. Istället kom Kaka in.

Manchester United vaknade till liv efter pausen och tog ledning.

Nani hade bollen i straffområdet och spelade den mot Welbeck som lyckades toucha bollen som hamnade fel på Serio Ramos och satte den i eget mål.

Rött kort blev en mardröm

Det såg länge bra ut för United men sedan fick Nani rött kort efter att ha stämplat Alvaro Abeloa.

Det röda korten blev starten på en mardröm för United.

Först satte Luka Modric 1-1 och strax därefter gjorde Cristiano Ronaldo ett till mål vilket betydde ledning för Real.

United var nära att göra ett till mål i slutminuterna på en hörna. Men Lopez gjorde en superräddning på mållinjen.

Matchen slutade med vinst för Real Madrid.

/

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.