Lördag 20 Aug
Stockholm

Ödet: Zlatan avgör på Camp Nou

Johan Andersson har lämnat spåkulan hemma – och i stället låtit stjärnorna avgöra Zlatans och Messi öde i kvällens stormatch.
Johan Andersson har lämnat spåkulan hemma – och i stället låtit stjärnorna avgöra Zlatans och Messi öde i kvällens stormatch. Foto: Nyheter24

Johan Andersson gör som den före detta förbundskaptenen – och tar hjälp av astrologi för att kora vinnaren i stjärnornas krig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Johan Andersson

Johan Andersson, 22, är frilansskribent med bas i Barcelona. 

Uppvuxen på Vångavallen i Trelleborg men har även ett hjärta som klappar för Degerfors IF. 

Har tidigare arbetat som sportchef på Nyheter24. 

Följ honom på twitter här:

@JohanFAndersson

Sommaren 2006 följde Robert Pires det franska landslagets framfart i VM från TV-soffan. Den kreativa mittfältaren chock-petades i sista sekund, men förbundskaptenen Raymond Domenech var säker på sin sak: Han vägrade att spela med skorpioner i sitt lag. Fransosen föredrog istället framför allt kräftor och försökte fylla sin elva med spelare födda i juni. Och det bar hela vägen till ett VM-silver.

Sju år senare står Zlatan Ibrahimovic inför en av sina viktigaste matcher i sin karriär. I år fyller han 32, och kanske är det sista chansen för honom att vara med och slåss om Champions League-pokalen på riktigt.

"Bli inte förvånad om du har otur i dag"

I brist på annat kände jag mig manad – nej, tvingad – att se vad horoskopen säger om kvällens batalj.

Vi börjar med Lionel Messi och hans ömmande lår – det enda katalonerna pratar om här nere. Stjärnorna skvallrar om att kräftan gör bäst i att börja på bänken:

"I dag kommer du att sakna ett riktigt gott humör. Det är din hälsa som ställer till det för dig, även om du mår okej. Bli inte förvånad om du har otur i dag."

Men för malmöiten som föddes den 31 oktober 1981 ser det dock minst sagt positivt ut:

"Använd egen erfarenhet för att lösa problem som dyker upp idag. Om du tänker till, upptäcker du att det inte är så svårt", står det i Zlatans astrologiska prognos inför återkomsten på Camp Nou.

"PSG till semi – lika sannolikt som Dortmunds mål i går" 

Efter matchen i Paris hyllades vågen eftersom att han inte gav upp efter att ha bränt en mängd chanser och för att han äntligen levererade i en stormatch – och horoskopet är inne på att det kommer bli en liknande historia i kväll:

"Om du handlar klokt kommer du efter alla försök att i dag få utdelning."

Så, vad säger ni – PSG till Champions League-semifinal? Orealistiskt?

Tja, ungefär lika osannolikt som att Dortmund skulle göra två mål på en minut i går...

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.