Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schuster berättar om helvetet i Real

- 02/01/2009, 11:23 -

– Jag följer inte Real längre. Jag förlorade tillräckligt med hår under min tid i klubben.

Schuster fick tidigare i år sparken från Real Madrid. Nu talar han ut om tiden hos en av världens största klubbar. Och han gjorde det av någon anledning som en expertkommentator i en av periodpauserna i matchen mellan Detroit och Chicago i NHL i går kväll.

– Det är väldigt svårt att träna Real Madrid i dag eftersom allt är så komplicerat i klubben. Du kan aldrig koppla av, varken när du talar med pressen eller med spelarna. Alla pratar om Real Madrid hela tiden och det är inte bra.

49-åringen ångrar ingenting. Trots slutet.

– När Real vinner är det varken muntert eller glatt. Det är bara lugnt eftersom alla förväntar sig att laget ska vinna alla matcher. Men jag visste det när jag skrev på för klubben och ångrar inte min tid där.

Intresset för Real Madrid försvann när han fick sparken.

– Jag kommer sannolikt att lämna Spanien några år innan jag återvänder. Jag tittar fortfarande lite på fotboll men följer inte Real längre. Jag förlorade tillräckligt med hår under min tid i klubben, avslutade han.

Berndt var en skaplig fotbollsspelare när det begav sig

Skrivet av: