Öppet krig i Chelseas omklädningsrum

Chelseatränaren Luiz Felipe Scolaris försök att rensa luften gick åt pipan. I stället attackerade klubbens stjärnspelare varandra under den 45 minuter långa hatfesten.


Föraktet mot Didier Drogba sägs ha skapat ett bubblande hat i superklubben Chelsea. Ivorianens negativa uttalanden om klubben sedan favorittränaren Jose Mourinho fått sparken tvingade tränaren Luiz Felipe Scolari att kalla till ett krismöte för att rensa luften. Men mötet fick snarare motsatt effekt. Scolari spenderade 45 minuter åt att skälla ut spelarna. Lagets stjärnspelare kände sig hotade efter Scolaris kritik och började skylla motgångarna på varandra. Enligt en källa som var med under mötet på klubbens träningsanläggning berättar för Dailymail att de största påhoppen var riktade mot Didier Drogba som nyligen gick ut och kritiserade klubbens taktik med ensam anfallare. Men det var även andra spelare som ifrågasatte laguttagningar och taktik. Efteråt försökte Scolari tona ner händelsen.

– Vi hade ett givande möte innan träningen i dag, sa han till den blodvittrande engelska presskåren.

I söndags fick Chelsea bara en poäng mot Fulham och är nu tre poäng efter serieledarna Liverpool.

Scolari är känd för sitt temperament

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

3 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.