Fredag 18 Jun
Stockholm

Rykten oroar i City

Robinho störs av alla transferrykten kring Manchester City.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyrika Manchester City väntas värva när transfermarknaden öppnar i januari, managern Mark Hughes sägs vara ute efter spelare både till höger och vänster. Det stör stjärnan Robinho – men mest stör det honom att man inte presterat bättre på planen.

– Det är otroligt att vi med denna trupp har fått kämpa för att undvika nedflyttningsplats. Jag måste erkänna att jag inte förstår det och det är vad det pratas mest om i vårt omklädningsrum, säger Robinho till Daily Mail.

Den tidigare Real Madrid-spelaren fortsätter om alla rykten:

– En teori som jag har är att alla dessa rykten om möjliga förstärkningar i januari har skadat oss på något sätt. Några av mina lagkamrater oroar sig kanske för framtiden och det är inte positivt. Men det fins ingenting vi kan göra åt det förutom att försöka att inte låta det påverka oss.

Robinho har en lysande säsong bakom sig och behöver inte oroa sig, men andra är säkerligen inte lika säkra på sin plats.

Manchester City ligger på trettonde plats i Premier League och har i nuläget bara två poäng ner till Stoke på nedflyttningsplats.

Se Robinho freestyla:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela