1 av 5
- Foto: TT Bild/Bildbyrån
2 av 5
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / JANERIK HENRIKSSON
3 av 5
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / JANERIK HENRIKSSON
4 av 5
- Foto: Ap/TT Bild
5 av 5
- Foto: Ap/TT Bild

Saade gav trosor till Helena Seger – fick en high five av Zlatan

Eric Saade älskar Zlatan – och de har en alldeles särskild relation.


Melodifestivalfavoriten Eric Saade pratar ofta om hur mycket han ser upp till Zlatan Ibrahimovic. Men idolskapet går åt båda håll. I alla fall om man menar hela familjen Ibrahimovic/Seger.


Bildkälla: TT Bild

Zlatans och Helena Segers barn älskar nämligen Saades musik.

"Zlatan gav mig en high five"

I en intervju med Expressen berättar Saade om hans relation med Zlatan och hans familj. Han bekräftar för tidningen att de båda har träffats. 

– Ja. På Fotbollsgalan. Jag sjöng där och han fick Guldbollen. Jag stod och hängde och så kom han och skrek "Tja Eric" och gav mig en high five.

Han förklarar vidare hur hans relation med familjen inleddes.

Gav Helena Seger gav ett par Saade-hotpants

– Alltså allting började egentligen med att hans kids hade mig som idol. Vi fixade så att de fick komma till min konsert i Malmö. Efteråt fick de träffa mig bakom scenen och jag signerade merchandise, tröjor, planscher och sånt. Till Helena Seger gav jag ett par Eric Saade-hotpants och sa "Hälsa Zlatan". Hon tyckte det var askul, säger han och fortsätter:


Bildkälla: TT Bild

– Det var därför han kom fram eftersom han också tyckte att det var roligt. Vi snackade om allt möjligt. Egentligen har jag inte velat berätta det tidigare eftersom jag inte velat att det ska bli någon grej, men nu har det gått så lång tid.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!