Benitez sugen på Heskey

Rafael Bentez vill lägga vantarna på Wigans Emile Heskey.


Efter Fernando Torres besvärliga hälseneskada verkar Liverpooltränaren Rafa Benitez vara på jakt efter någon som kan täcka upp för Torres. Detta trots att Torres kan sitta på bänken redan i dagens match mot Bolton Wanderers.

Enligt brittiska The Sun har Benitez siktet inställt på Wigans Emile Heskey. Heskey tillbringade fyra år i Liverpool men lämnade laget för Wigan år 2004. I sommar står Heskey kontraktlös– och nu kan det vara läge för Wigan att casha in.

Benitez har erbjudit 47 miljoner kronor för Heskey –men Wigans tränare Steve Bruce tänker inte bjuda på någon mellandagsrea. Den ordinarie prislappen för Heskey som sattes i december 2008 är nämligen 112 miljoner kronor.

– Vissa verkar tro att vi tänker acceptera skambud på 30-40 miljoner kronor istället för att låta honom gå gratis nästa sommar. Aldrig i livet. Du måste också väga in vad det är värt att stanna kvar i Premier League. Och Heskey kan vara den skillnaden mellan att vara i toppen eller att rasa ner helt, sade Steve Bruce till The Sun i början av december.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!