Ronaldo inte fit nog för City

Tidigare ägaren Thaksins män fortsätter jaga brassestjärnan för Citys räkning.


Manchester City förre ägare Thaksin Shinawatra har tidigare sagt sig vilja värva brassen Ronaldo, 31. För några dagar sedan berättade Ronaldo, som nu är klubblös men rehabtränar med Flamengo, att han var nära att tacka ja till ett lukrativt erbjudande från nyrika Manchester City. Nu förnekar Citys Abu Dhabi-baserade ägare att brassen skulle vara aktuell, skriver Daily Mail.

Enligt tidningen har å andra sidan Thaksins chefförhandlare Pairoj Piempongsant erbjudit den skadade Ronaldo ett ettårskontrakt med en lön på 1,7 miljoner kronor.

– Tanken skulle vara att Ronaldo skulle avsluta sin karriär i klubben och sedan fortsätta att arbeta för dem. Han ska ge dem ett svar inom de närmsta dagarna, säger Ronaldos agent Carlos Alberto.

Ronaldo är på bättringsvägen efter sin knäskada som han ådrog sig i februari, men har en bit kvar till matchform, som synes på bilderna ovan. Enligt flera engelska tidningar förnekar en talesman för Manchester City att klubben är intresserad av att värva Ronaldo i dagsläget.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

2 timmar sedan

Duplantis vinner även när det går emot

3 timmar sedan
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

3 timmar sedan
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.