Fredag 7 Okt
Stockholm

Ronaldo inte fit nog för City

Tidigare ägaren Thaksins män fortsätter jaga brassestjärnan för Citys räkning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Manchester City förre ägare Thaksin Shinawatra har tidigare sagt sig vilja värva brassen Ronaldo, 31. För några dagar sedan berättade Ronaldo, som nu är klubblös men rehabtränar med Flamengo, att han var nära att tacka ja till ett lukrativt erbjudande från nyrika Manchester City. Nu förnekar Citys Abu Dhabi-baserade ägare att brassen skulle vara aktuell, skriver Daily Mail.

Enligt tidningen har å andra sidan Thaksins chefförhandlare Pairoj Piempongsant erbjudit den skadade Ronaldo ett ettårskontrakt med en lön på 1,7 miljoner kronor.

– Tanken skulle vara att Ronaldo skulle avsluta sin karriär i klubben och sedan fortsätta att arbeta för dem. Han ska ge dem ett svar inom de närmsta dagarna, säger Ronaldos agent Carlos Alberto.

Ronaldo är på bättringsvägen efter sin knäskada som han ådrog sig i februari, men har en bit kvar till matchform, som synes på bilderna ovan. Enligt flera engelska tidningar förnekar en talesman för Manchester City att klubben är intresserad av att värva Ronaldo i dagsläget.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.