Titus Bramble kritiserar kritikerna

Slagpåsen menar att expertkommentatorerna är bittra för att de inte blev rika.


Wiganbacken Titus Bramble är förmodligen Premier Leagues största strykpojke. Anledningen: att ha då och då gör ödesdigra misstag i försvarsspelet. Bramble har vant sig vid att hånas både från läktarhåll och av tevekommentatorer.

– Det är därför som jag drar ner volymen när analysen börjar på Match of the Day. Alla de här exproffsen som hackar ner på spelare, man måste ställa sig frågan om varför de är så irriterade. Jag antar att det handlar om bitterhet, säger Titus Bramble i en intervju med Guardian.

En bitterhet han tror kommer av att de före detta spelarna ser hur dagens spelare "tjänar löjliga pengar".

– De har förvisso haft framgångsrika karriärer, vunnit en massa medaljer, men de verkar bittra över att de inte har så mycket annat, säger Bramble.

Andra är mer generösa. Nyligen fick Bramble ett samtal från ett nummer han inte kände igen.

– Det var David James. Jag känner inte honom men jag hade gjort en intervju i The Voice där jag sa att jag kunde använda honom som inspiration eftersom han har blivit kritiserad genom hela sin karriär men har lyckats att vända på folks bild av honom. Han hade fått mitt nummer av Kieron Dyer och han sa åt mig att fortsätta jobba hårt eftersom jag kan göra samma sak, säger Titus Bramble till The Guardian.

Ledsen att behöva göra det här, men här kommer "Titus Bramble's Greatest Hits":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!