Schuster dissar Robinhos klubbval

"Vi måste förstå hans dröm att vara en bra spelare i ett mediokert lag."


Real Madrids tränare Bernd Schuster förstår inte varför hans tidigare spelare Robinho valde att gå till Manchester City.

– För mig personligen är det en besvikelse, för Robinho hade allt som krävdes för att lyckas här och vi gillade honom mycket.

Inför flytten sa Robinho att han ville lämna Real Madrid för att bli bäst i världen. Schuster får det inte riktigt att gå ihop med valet av klubb.

– Men vi måste förstå att hans dröm att vara en bra spelare i ett mediokert lag i England. Det måste vi respektera, säger Schuster enligt Marca.

Skrivet av:

Senaste nytt

Efter succémålet: "Inte gått att använda mobilen"

Tävlar i Ryssland – utan att straffas

I helgen spelas en uppvisningsturnering i tennis i ryska S:t Petersburg. Då kan spelare från damtouren WTA delta utan att straffas, rapporterar Reuters på sin hemsida.

45-åringen gör comeback – tävlar i Gällivare

2 timmar sedan
Hon har inte tävlat i världscupen sedan 2021. Men nu gör den 45-åriga finländskan Riitta-Liisa Roponen comeback.

Största förlusten i LeBron James NBA-karriär

3 timmar sedan
Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James har en lång och oerhört framgångsrik NBA-karriär. Men matchen mot Philadelphia 76ers vill han sannolikt bara glömma.

Segersviten sprack för Girona mot Atlethic Bilbao

3 timmar sedan
Girona hade fem raka segrar inför hemmamatchen i La Liga i fotboll mot Atlethic Bilbao. Då kom första poängförlusten sedan den 30 september. Matchen på måndagen på Estadi Montilivi slutade 1-1 (0-0).

AIK avgjorde mot Tingsryd i förlängningen

3 timmar sedan
Matchen i Hockeyallsvenskan mellan hemmalaget Tingsryd och gästande AIK var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 3-2 (2-1, 0-1, 0-0, 1-0). Mathew Maione blev matchhjälte för AIK med sitt mål blott 37 sekunder in i förlängningen.