West Ham närmast segern mot Chelsea

Petr ?ech poängräddare för Chelsea.

David mot Goliat. Londonderby. Gianfranco Zola mot gamla klubben Chelsea. Det var en match med många inslag. Till slut blev det som vanligt. Petr Cech var stor hjälte för Chelsea när han räddade en poäng mot lilla West Ham. Det betyder att alla de fyra stora lagen i Premier League spelade oavgjort under den gångna helgen.

Men det kunde ha slutat annorlunda. Craig Bellamy gav West Ham ledningen i den 33:e minuten när han stenhårt slog till på halvvolley. Det dröjde till 51:a minuten innan Nicolas Anelka kunde kvittera för sitt Chelsea efter rena klappklappspelet. Även han slog till på halvvolley. I matchens slutskede klev då Peter den store fram. När Chelsea pressade på som hårdast kom gamle Chelseaproffset fri mot Cech, men tjecken visade sig vara störst när han blixtsnabbt slängde sig på marken, sträckte ut kroppen och räddade vad som kunde blivit omgångens stora knall. Matchen slutade 1-1 vilket betyder att Chelsea fortfarande är tvåa en poäng bakom serieledarna Liverpool. Aston Villa var omgångens största vinnare och tog sig förbi Arsenal upp på fjärde plats.