Fredag 7 Okt
Stockholm

Påhoppad på dass

Likheten med Mike Ashley skapar problem för Newcastlefan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan Newcastles ägare Mike Ashley gick ut med att han vill sälja sin skuldtyngda klubb har livet varit svårt för Newcastlefanset Alan McKenna. Han är nämligen på pricken lik den nu extremt impopuläre miljonären. Det började när McKenna tog en drink med sina kusiner på Chicago Rock Café i Newcastle. Två män kom fram och frågade om han var Newcastle Uniteds ägare.

– Jag förstod att det skulle bli problem, för de verkade vara fulla och aggressiva. Det skojade inte, berättar Alan McKenna för Daily Mail.

– Jag skrattade bara, försökte lätta upp situationen, och sa "nej". Men en av dem sa: "Din j**la lögnare", och försökte nita mig.

Det hela hade kunnat gå illa om inte en av McKennas kompisar hade lyckats brotta ner mannen. Men obehagligheterna tog inte slut med det. Alan McKenna har säsongskort på St James' Park, och förra söndagen var han och såg Newcastles hemmamatch mot Hull.

– Jag gick på toa och när jag var där kom en kille fram till mig och sa: "Hur kom du in hit din hale fete j*vel?" Det är helt otroligt att han sa det, jag är inte ens särskilt fet, säger McKenna till tidningen.

Han ser bara en lösning på problemen:

– Jag tror jag ska skaffa en Newcastletröja med "Jag är inte Mike" skrivet på ryggen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.