Påhoppad på dass

Likheten med Mike Ashley skapar problem för Newcastlefan.


Sedan Newcastles ägare Mike Ashley gick ut med att han vill sälja sin skuldtyngda klubb har livet varit svårt för Newcastlefanset Alan McKenna. Han är nämligen på pricken lik den nu extremt impopuläre miljonären. Det började när McKenna tog en drink med sina kusiner på Chicago Rock Café i Newcastle. Två män kom fram och frågade om han var Newcastle Uniteds ägare.

– Jag förstod att det skulle bli problem, för de verkade vara fulla och aggressiva. Det skojade inte, berättar Alan McKenna för Daily Mail.

– Jag skrattade bara, försökte lätta upp situationen, och sa "nej". Men en av dem sa: "Din j**la lögnare", och försökte nita mig.

Det hela hade kunnat gå illa om inte en av McKennas kompisar hade lyckats brotta ner mannen. Men obehagligheterna tog inte slut med det. Alan McKenna har säsongskort på St James' Park, och förra söndagen var han och såg Newcastles hemmamatch mot Hull.

– Jag gick på toa och när jag var där kom en kille fram till mig och sa: "Hur kom du in hit din hale fete j*vel?" Det är helt otroligt att han sa det, jag är inte ens särskilt fet, säger McKenna till tidningen.

Han ser bara en lösning på problemen:

– Jag tror jag ska skaffa en Newcastletröja med "Jag är inte Mike" skrivet på ryggen.

Skrivet av:

Senaste nytt

William Bengtsson elvamålsskytt i Önnereds seger mot Hammarby

Stark seger för Jämtland mot Norrköping

Två topplag möttes i Svenska Basketligan herr på fredagen. Och det slutade med seger för Jämtland, som besegrade Norrköping borta med 86-70 (23-16, 21-23, 22-10, 20-21) i den tidiga seriefinalen.

IFK Skövde upp i topp efter seger

IFK Skövde är nu serieledare i Handbollsligan efter seger, 27-30 (12-14), borta mot Amo HK. IFK Skövde leder serien en poäng före Hammarby. Amo HK ligger på tionde plats i tabellen.

BC Luleå segrare hemma mot Nässjö

BC Luleå vände och vann borta mot Nässjö i Svenska Basketligan herr. Matchen på fredagen slutade 69-88 (19-18, 14-22, 23-17, 13-31).

Bollnäs tog sjunde raka hemmasegern

Hemmaplan verkar vara grejen för Bollnäs. På fredagen blev det 4-3 (4-3) mot Sirius på SBB Arena – och därmed har laget sju raka segrar hemma i Elitserien herr i bandy.

Hallby bröt tunga sviten mot Alingsås

Inför matchen var facit fem raka förluster i Handbollsligan. Hemma mot Alingsås bröts den tuffa sviten för Hallby, även om det inte räckte till seger. Det blev 29-29 (14-14) i matchen på fredagen.