Brasiliens landslag i nattlig fest

Först oavgjort mot Bolivia. Sedan party, rapporterar brasiliansk nyhetsbyrå.


När Brasilien bara fick oavgjort i VM -kvalet mot Bolivia i onsdags buade stora delar av publiken i Rio de Janeiro. Nu berättar nyhetsbyrån Agencia Estado att spelare från laget festade hela natten i svårtillgänglig lokal i Jacarepaguá nordost om Rio de Janeiro efter matchen. Enligt nyhetsbyrån ledde Ronaldinho festandet med sin pagodedans. För att komma in på festen var man tvungen att lämna ifrån sig väskor och mobiltelefoner, allt för att stjärnorna och deras kvinnliga sällskap skulle få festa i fred. Ronaldinho var en av dem som lämnade partyt sist – vid middagstid nästa dag. Tre dagar senare spelade han för Milan i förlustmatchen mot Genoa – och blev utbytt i halvtid.

Skrivet av:

Senaste nytt

Handbollslegendaren Per Carlén sjuk i cancer: "Haft en fot i graven"

1 timme sedan

Sagströms succé – i delad ledning i Thailand

1 timme sedan
Madelene Sagström slår inte av på takten i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Den inledande 67-rundan följdes av 67 även på den andra – och nu är den svenska golfaren i delad ledning inför helgen.

Hanna Friberg svarar äntligen på den vanligaste frågan hon får

2 timmar sedan
Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, delar med sig om frågan hon får nästan varje dag om loppet.

Stark seger för Färjestad mot Växjö

2 timmar sedan
Två topplag möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Färjestad, som besegrade Växjö borta med 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0) efter straffar i den tidiga seriefinalen.

Frölunda segrade mot Rögle i förlängningen

2 timmar sedan
Det blev en riktigt spännande match när Rögle mötte Frölunda i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0). Malte Strömwall blev matchhjälte för Frölunda med sitt mål med bara 17 sekunder kvar i förlängningen.

Timrå vann uddamålsseger mot HV 71

2 timmar sedan
Det blev uddamålsseger för bortalaget Timrå i matchen mot HV 71 i Husqvarna Garden. Laget vann torsdagens match i SHL med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).