Mardrömmen fortsätter för Aston Villa

Efter att Emile Heskey öppnat med 1-0 hemma på Villa Park i den elfte minuten mot West Ham trodde Aston Villa att mardrömmen var över. Laget hade inte vunnit på över två månader och segerfrånvaron hade börjat tära på ägare och ledning.

I 85:e minuten kvitterade dock Diego Tristan med en nick efter ett misslyckat inlägg från hörnan. West Ham hade till och med flera guldlägen i slutet av matchen och var ytterst nära att ta hem matchen. Resultatet 1-1 innebär att Aston Villa ligger sju poäng efter fjärdeplacerade fjärdeplacerade Arsenal.

På Fratton Park lyckades Portsmouth ta en viktig seger mot Bolton med 1-0 efter en hörna där nigerianen Kanu petade in bollen bakom passive Jussi Jääskeläinen. Johan Elmander, som slet hårt som vanligt, fick däremot ingen utdelning för sitt kämpande trots att han startade i matchen.

Segern innebär att Portsmouth ligger på samma poäng som Bolton och klubbens chans att säkra nytt kontrakt är i högsta grad större än tidigare.