Mallorca avgjorde i andra halvlek mot Rayo Vallecano

Mallorca vann hemmamatchen i La Liga mot Rayo Vallecano på söndagen. Matchen slutade 3-0 (0-0) efter att Mallorca avgjort matchen i andra halvlek.


Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Vedat Muriqi till framspelad av Dani Rodriguez och gav Mallorca ledningen.

I den 71:a minuten ökade Jose Copete ledningen framspelad av Lee Kang-in.

Till slut kom också 3-0 genom Angel Rodriguez som ökade Mallorcas ledning i 90:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Mallorca har tre segrar och två förluster och 5–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rayo Vallecano har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Mallorca slutar på nionde plats, och Rayo Vallecano på tolfte plats.

Senaste nytt

Klart: Borg och Ymer till Stockholm

1 timme sedan

Bryter tystnaden efter kaoset i Skellefteå

1 timme sedan
Kontraktet var påskrivet, biljetten var bokad och Kenny Agostino såg fram emot att flytta till Skellefteå AIK. Men knappt 48 timmar senare bröts avtalet med KHL-amerikanen. Nu ger han sin bild av de kaotiska dagarna. Det blev så klart inte som jag hade föreställt mig, säger han till Expressen.

Magdalena Anderssons skarpa kritik mot statsministern: ”Sviker löfte efter löfte”

3 timmar sedan
Först fotbollsledare i Rinkeby. Nu även Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson. Kritiken växer mot Ulf Kristersson och Moderaterna för att satsningen på idrott i utsatta områden blev mindre än utlovat. Jag blir både arg och besviken, säger Andersson till Aftonbladet.

Jalal Abdullai matchhjälte för Elfsborg borta mot Halmstad

idag 08:00
Elfsborg vann på bortaplan mot Halmstad med 1-0 (0-0) på måndagen i Allsvenskan i fotboll.

Tashreeq Matthews matchhjälte för Sirius borta mot Värnamo

idag 08:00
Sirius vann på bortaplan mot Värnamo med 1-0 (0-0) på måndagen i Allsvenskan i fotboll.

Allt inför Sveriges ödesmatch mot Italien i kväll

idag 07:30
Det är bara andra omgången, men kvällens Nations League-möte borta mot Italien andas ödesmatch. För Sveriges fotbollsdamer krävs troligen seger om inte OS-drömmen ska gå upp i rök. Här är det viktigaste inför kvällens rysare.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.