Atlethic Bilbao vann mot Alaves
Atlethic Bilbao vann mot Alaves - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Guruzeta fixade segern för Atlethic Bilbao mot Alaves

Atlethic Bilbao vann hemma mot Alaves i La Liga i fotboll med 2-0 (2-0). Gorka Guruzeta gjorde båda målen för Atlethic Bilbao i första halvleken.

Atlethic Bilbao har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Matchen var mållös till Atlethic Bilbao tog ledningen i 32:a minuten, genom Gorka Guruzeta.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 37:e minuten, när Gorka Guruzeta på nytt slog till framspelad av Inaki Williams. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Atlethic Bilbao med 2-0.

För Atlethic Bilbao gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Alaves är på 13:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 31 mars. Då möter Atlethic Bilbao Real Madrid på Santiago Bernabeu 21.00. Alaves tar sig an Real Sociedad hemma 18.30.