Diego Lopez Noguerol fixade kryss för Valencia

Real Betis Ayoze Perez gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Valencia i La Liga. I andra halvlek kvitterade Valencia genom Diego Lopez Noguerol med 19 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Real Betis började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Ayoze Perez till. Det dröjde till den 71:a minuten innan Diego Lopez Noguerol kvitterade för Valencia. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

I den 81:a minuten fick Valencia Yunus Musah utvisad, och fick spela med en man mindre sista nio minuterna.

Real Betis har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 6–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Valencia har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 6–5 i målskillnad. Det här var Real Betis nionde oavgjorda match den här säsongen.

Serien är nu färdigspelad. Real Betis slutar på sjätte plats, och Valencia på 14:e plats.